opc_loader

Over ons

-

Dubbel-D Modeschoenen is een familie bedrijf ,met een breed assortiment aan schoenen. De winkel is al sinds 2001 een begrip in Zundert. U kunt hier terecht voor een trendy schoen maar ook voor een echte comfort schoen, Dubbel D Modeschoenen staat dan ook bekend om zijn goede service en gespecialiseerd personeel. De koffie staat altijd klaar.

-

Floris van Bommel,Melik, Braend, Blackstone, Antony Morato,Panama Jack en Ecco zijn een kleine greep merken uit het herenschoenen assortiment, bij de damesschoenen zijn dat onder andere de merken Mjus, Sendra, Gabor, Nikkie Plessen, NIKE, Steve Madden, Ted Baker, Xsensible, Wolky, Ara en Red-Rag. Voor alle merken kunt u kijken op de webshop.

-

Ook voor kinderenschoenen kunt u bij Dubbel-D Modeschoenen terecht, deze doelgroep krijgt dan ook een speciale aandacht door het deskundig met meet apparatuur op te meten van de voeten en schoenen. 

-

In Made (NB) bij  dames kledingzaak ‘’Women Only’’ heeft Dubbel- D Modeschoenen een shop in shop van het merk Gabor en Ecco . 

Een paar deuren verder op in Made (NB) zit kleding winkel ‘’ Peter Fashion & trends’’ ook hier kunt u terecht voor schoenen van Dubbel-D Modeschoenen .

-

In Monster hebben wij ook een shop in shop bij Itsmi (damesschoenen) en bij By Krijn mannenmode (herenschoenen) 

-

verkoop punten zijn:

Peter Fashion&Trends  in Made

Women Only in Made Gabor en Ecco shop.

De winkels in Made zijn gelegen aan de Marktstraat.

-

By Krijn  in Monster

Itsmi in Monster

Alle winkels in Monster zijn gelegen aan de Hortensiastraat 6

-

Online winkelen is mogelijk via: www.dubbeldmodeschoenen.nl